joi, 30 aprilie 2009

S-a confirmat! Primul european modern a fost român

''Cercetatorii britanici au reconstruit aspectul primului om modern din Europa, folosindu-se de rămăşitele vechi de 35.000 de ani descoperite in Pestera Urşilor de pe Maior Ioan, din Fălticeni, Romania'', citează MediaSucks. Au existat multe speculaţii pe această temă, culoarea pielii, dimensiunea sexului şi a ficatului, frizura şi culoarea ochilor acestui exemplar de om modern fiind necunoscute până azi dimineaţă ora 06:36, când după ample teste cu carbon 14, tratare cu votcă şi coniac, şi cu afumare cu o ţigară, două, trei, ingenioşii cercetători ai Centrului de Cercetare Darwinistă, au dat publicităţii portretul celui care a fost primul om modern din Europa (Snack Bar) (foto).
Primul om modern din Europa, denumit de către darwiniştii de pe Maior Ioan drept Homo Makitorus Troscăus Kandaharus Europaeus, a locuit se pare în împrejurimile crâşmelor preistorice din Fălticeni, hrănindu'se se pare cu băuturi alcoolice sau cu derivate preistorice ale acestora. Tocmai această caracteristică a speciei a uşurat munca cercetătorilor, specimenul aflându'se într'o stare desăvârşită, fiind perfect conservat datorită dozelor de alcool consumat pe durata vieţii. Specie puternică, cu poftă de joc şi voie bună, degrabnicu consumatoriu de băuturi alcoolice, cântăreţ şi compozitor de seamă, Homo Kandaharus se deosebeşte de omul din zilele noastre prin dimensiunea şi puterea de caracter a ficatului. O altă deosebire este schimbarea culorii ochilor, în funcţie de stare. Astfel, specimenului de Homo Kandaharus modificându'i'se culoarea ochilor după cum urmează: albastru de Voroneţ - culoare datorată consumului de spirt medicinal; roşu de Râşca - culoare datorată consumului de unele substanţe alcoolice încă nedescoperite de cercetători; maro-vineţiu - culoare datorată co-habitanţilor din crâşmele preistorice, localnici care intrau în conflict cu Homo Kandaharus, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Descoperirea de către un localnic a unei relicve preistorice a făcut rapid înconjurul lumii, soldaţii americani încetând focul de pe fronturile din Bagdad şi Kandahar, pentru a veni cu teroriştii lor cu tot în Fălticeni, pentru a vedea cu ochii lor strămoşul european. Călugării, sfinţii şi prea'fericiţii aleşi ai bisericii şi poporului doresc să canonizeze moaştele exemplarului, numindu'l Prea Cuviosul Paharnic Kandahar.

Gurile rele spun că exemplarul de Homo Kandaharus ar semăna leit cu Comisarul European Ivan Kandahar (foto), fapt dezminţit în totalitate de către Comisar. Într'un interviu acordat MediaSucks, Comisarul neagă vehement atât implicarea sa în arestarea mafiotului sicilian, Cazzo de Lucia din Camora, cât şi apartenenţa sa la codul genetic al Homo Makitorus Troscăus Kandaharus Europaeus, fiind dispus să doneze mostre de ADN, pentru a se verifica dacă există vreo legătură între el şi presupusul său strămoş. Datorită gradului avansat de ebrietate în care se afla Comisarul European, prelevările de ADN s'au amânat cu câteva zile.

Corpul primului european modern, Homo Kandaharus, a fost depus în centrul Fălticeniului, pe aleea pietonală, în faţa Snack-Barului ''Europa'', deschis vizitării publicului pentru o perioadă de câteva zile, apoi urmând să fie trimis Universităţii din Boston, pentru mai multe cercetări.

4 comentarii:

  1. Intr-o stire de ultima ora din ziarul Gandirea, ziaristii declara ca Homo Makitorus Troscăus Kandaharus Europaeus s-ar fi nascut intr-o pestera din Muntii Trascaului (de unde si denumirea stintifica o demonstreaza) ceea ce l-ar disculpa pe Comisarul European de invinuirile ce i se aduc! Este bine stiut ca Ivan Kandahar a copilarit in zona Vrancei primind ca mostenire tainele de producere si consumare a vinului traditional romanesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este adevarat! Comisarul nu a copilarit in Vrancea. Chiar el scrie in autobiografia sa :

    ''...copilaria mi-am petrecut-o pe drumuri. Un an am urmat cursurile liceului de baieti machitori din Muntii Tatra. Trei ani i-am petrecut la Moscova, la Institutul de Fizica Atomica, un an la Cernavoda, unde am fost inginer la proiectarea reactorului, cativa ani la Iepurie, la Traian! Ce discotieca are Traian! Ce-am mai dansat cu o fata! Stii ce mi-a zis? "Ia si bia". Adolescenta tarzie am petrecut-o insa pe meleagurile mioritice, ca trubadur, cantand iubirea. Iubirea de licori, iubirea de zaruri, sau iubirea in fund. In Vrancea mi-am facut practica de teren, fiind pe vremea aia student la Facultatea de Viticultura, Borhot si Troscau. Dupa licenta, cativa ani mi i-am petrecut in sudul Frantei, traind o viata boema, aprofundand calitatile mele de cantaret, compozitor si degustator.''

    RăspundețiȘtergere
  3. si da!comisarul ivan este intradevar primul om modern european! el defapt nu a murit niciodata,ci s-a plimbat mereu prin lumea intreaga(dupa cum spune el:mare i lumea,maareeee,marrreeeeeeeeeeeee,peste tot e numai soare,flori de liliaaaacccccccccc;),incheiat de sunetele onomatopeice,citez:`shaii lai laiiiiiiii laaaaa`,nemaiintalnit la celelalte primate din regnul kandaharilor boshcai.graurii simpatici(sfesnicii locotenentului)afirma ca acesta ar fi si tatal primelor doamne ale europei Raluca si Mirabela,doua firi total opuse una celeilalte.dar sa revenim:ciorile deshukeate povestesc cum preacuviosul comandant este unic in lume prin talentul sau muzical si arta deghizarii,calitate nemaivazuta pe terra! asadara cestea sunt cateva din izvoarele care-l recunosc ca prim om modern al europei pe dom comisar vanea.de necontestat!

    RăspundețiȘtergere