joi, 13 mai 2010

EXCLUSIV !!! Comisarul aduce RAMMSTEIN in Romania !!!

În ultima perioadă de timp lumea a devenit din ce în ce mai îngrijorată, mai alarmată, mai nesigură pe şansele de supravieţuire a omenirii, datorită dispariţiei subite de pe planul internaţional a comisarului I.C. Kandahar. Îngrijorările au crescut mai ales în contextul în care Guvernul Boc anunţă impozite noi. (Această decizie este una legală, conform Art.1 al.3 din Constituţia României, care prevede: „Art. 1 al.2. Orice decizie de importanţă naţională se ia numai în prezenţa Comisarului. Art. 1 al.3. În cazul în care Comisarul nu este dispus la întrevederi, sau nu poate ajunge la şedinţele plenului, atunci Guvernul va face ce vrea muşchii lui”.)


Deabia la un an după subita dispariţie din viaţa internaţional-politico-mondenă, apar veşti despre Comisar, când satelitul Sputnik a surprins urme de activitate pe Lună. După prelucrarea imaginilor transmise de satelit experţii NASA au fost uimiţi să vadă în unul din craterele Lunii o fiinţă umanoidă care se părea că făcea un gratar cu mici, cârnăciori, bere, vin şi votcă. Nu era altcineva decât abilul diplomat comisar Ivan Kandahar. La nici două zile după descoperirea comisarului, într-un interviu acordat telepatic către MediaSucks, acesta a explicat lipsa sa din viaţa publică pe durata ultimului an, acuzând o gravă criză de sevraj. Întrebat ce caută pe Lună, comisarul a declarat că a ales Luna pentru a-şi petrece concediul de 1 mai.


Coincidenţa a făcut ca în această perioadă, pe Lună să se mai afle şi alte forme de viaţă. Membrii trupei Rammstein au decis refacerea videclipului piesei „Amerika”, de această dată pe Lună şi nu în studio. Când au văzut pentru prima oară Comisarul, membrii trupei împreună cu staff-ul au crezut că au de-a face cu o altă civilizaţie, una extraterestră; însă după ce virtuozul trubadur Ivan le-a cântat ceva de dor şi i-a poftit la o sticlă de spirt, aceştia şi-au dat seama că „extraterestrul” nu este nimeni altul decât fostul bassist al trupei Metallica, numismaticul buclucaş Cliff Kandahar Burton. Între aceştia s-a legat pe loc o prietenie demnă de invidiat. Comisarul i-a servit cu „Albastru de Voroneţ”, cu o ţigară, două, trei, câte vrei, şi ca semn de preţuire, acesta a făcut cadou trupei Mercedes-ul pe care îl confiscase la ultimul control fiscal (comisarul este şi inspector la Fisc), efectuat la fabrica de tequila de prune din Rădăşeni (în acel an se făcuseră prunele la Rădăşeni). În schimb, membrii trupei i-au promis tânărului bavarez că vor concerta vara aceasta în România. În plus, aceştia i-au propus Comisarului o colaborare la viitorul album, lansat în deschiderea turneului cu tentă pacifistă „Fick dich ins Knie!”, intitulat „Fick die Politik”. Pe acest album va fi inclus şi single-ul Rammstein + der Kommissar feat. Fergie - „Fickalicious”. Exclusiv pentru MediaSucks, membrii trupei împreună cu celebrul producător şi interpret „The artist formarly known as Kandahar” au prezentat coperta următorului album. Ea îi prezintă pe membrii trupei în costumele atât de indispensabile traiului pe Lună împreună cu voiosul cercopitec cult I.C. Kandahar, în costumaţie specifică şi, după cum se vede în poză, bine înfipt în situaţie, salutând pământenii, pe care el nu i-a uitat, ci dimpotrivă, un an întreg i-a vegheat de pe Lună.

Avem nevoie de un om cu picioarele în pământ !! Bine te-ai reîntors printre cei proşti, Comisare!!!

2 comentarii: